7a. GENERAL settings

Als je deze tab opendoet krijg je volgend scherm:

De General Settings module bevat, samen met de writing, reading, discussion, media, privacy en permalinks modules, de algemene gegevens die na de installatie aangepast kunnen worden:

  • De titel en omschrijving bevatten de gegevens die we ingevoerd hebben bij de creatie van WordPress en die kunnen we hier desgevallend nogmaals veranderen.
  • De getoonde URLs hoeven doorgaans niet veranderd te worden en zijn ook het gevolg van de installatieprocedure (opgelet: verandering kan problemen veroorzaken). Zorg er echter wel voor dat de URL's beginnen met 'www' omdat de meeste mensen hiermee vertrouwd zijn. Als je dit veranderd moet je wel even terug inloggen.
  • Iedereen kan registreren als standaard gebruiker (subscriber of lid). Het is uiteraard niet de bedoeling om een gewoon lid administrator functies te geven dus laten we de optie zoals het is (zie verder bij de bespreking van de gebruikers). Vink wel het vakje aan.
  • Selecteer de tijdzone (UTC+1 of Brussels/Amsterdam onder Europe) en stel het datum- en tijdsformaat in zoals U wil. We veronderstellen dat de week bij jou ook start op maandag.

We sluiten af door de aanpassingen te saven.

De andere modules zullen we snel overlopen. Voorlopig hoeven hier weinig of geen aanpassingen aan te gebeuren:

Volgend hoofdstuk : 7b. Writing Settings

7a. General Settings , , ,

Comments are closed.