Website Verzekeringskantoor

"ALGEMENE VERZEKERINGSMAKELAAR"

www_wp1_wpofcourse_com

Momenteel kunnen wij geïnteresseerden in het domein van VERZEKERINGEN zoals VERZEKERINGSAGENTEN en MAKELAARS een interessante website aanbieden tegen een zeer gunstige tarief.

Deze website is gebruiksklaar en reeds voorbereid om op zeer korte termijn actief te worden mits het aanpassen van de nodige informatie.

Het bevat ondermeer een gestructureerde frontpagina met een oogstrelende diacarroussel, twee toppagina's met verwijzing naar alle mogelijke soorten verzekeringen (particulieren en bedrijven). Hier en daar werden reeds teksten en foto's voorzien als voorbeeld.

Het is zeer eenvoudig deze inhoud aan te passen en te vervolledigen. Een opleiding is in eerste instantie voorzien door middel van de online cursus op deze website (www.WPofCourse.com).

Tevens wordt een intensieve 1to1 training voorzien zodat U zeer snel zelf met uw website kan werken.

Er wordt uiteraard de mogelijkheid gegeven de adrespagina, het profiel en de contactpagina aan te passen naar eigen inzicht.

Tenslotte is eveneens een nieuwsbrief voorzien welke gebruikt kan worden om vaste klanten of ingeschreven potentiele klanten wekelijks of maandelijks te informeren over interessante nieuwe producten of juridische aanpassingen.

U kan deze website verder blijven gebruiken op onze server tegen een kleine vergoeding en dan zorgen wij voor de nodige WordPress updates en backups, of U kan deze overbrengen naar een andere server, maar dan dient U deze handelingen zelf te verrichten en kunnen wij U hierin niet bijstaan.

Voor meer informatie kan U gebruik maken van ons contactformulier of een email sturen naar info@wpofcourse.com

Het WPofCourse Team.

 

Te koop

Geef een antwoord